Tjejfika

Var på tjejfika med 13 (tror jag det var?) andra svenska tjejer idag. Mysigt att träffa dom! På caféet Mint i Sliema, de har sååå gott fika där.

Ikväll kommer min hyresvärd förbi. Han ska kolla på tvättmaskinen och se vad som inte är ikopplat. Behöver verkligen tvätta nu haha…Han skickade ett sms innan att vi skulle passa på ikväll och titta på om det är något jag saknar i lägenheten som han kan fixa i veckan. Han är verkligen toppen! Kunde inte få en bättre hyresvärd. När det är något så svarar han direkt och hjälper mig med allt.

Imorse hade jag dessutom totalstopp (!) i avloppet. Pjuh, det var svettigt där ett tag men jag lyckades fixa det temporärt och imorgon bitti kommer en rörmokare som hyresvärden fixade.

Hyresvärden skulle också fixa ny lampa till köksfläkten imorgon. Nyckeln till postlådan passar inte heller så det ska han också titta på. Dessutom tänkte jag att han skulle få titta på dammsugaren och tvättstället. Dammsugaren går inte igång och tvättstället måste vara trasigt för det går inte att montera. Petitesser men vore skönt om det funkade:) Jag befinner mig i ett ständigt lyckarus så dessa småsaker rör mig inte ett dugg, framförallt inte när jag känner mig helt trygg med att hyresvärden alltid ställer upp:)

Det är verkligen stor skillnad från att bo i en hyresrätt i Sverige. Där hemma ringer man ju inte direkt hyresvärden när man behöver byta en lampa, men det gör man här:) Service! Malteserna är ju inte så duktiga på service annars. Men vad gäller bostäder så har jag hittills fått mycket fin service:)

Slagits med det här tvättstället idag haha! Nu ligger det och väntar på hyresvärden ;-)

Slagits med det här tvättstället idag haha! Nu ligger det och väntar på hyresvärden 😉

FullSizeRender

 

2 kommentarer

  1. Stephanie   •     Author

    Tack detsamma till dig Johanna! 🙂

  2. Johanna   •  

    Superkul att äntligen få träffa dig 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *