Vardag på Malta

Såg nu att när jag mobilbloggar hamnar massa bilder på snedden, sådär snyggt! Ska försöka undvika det.

Livet på Malta rullar på. Mina dagar är mestadels jobb följt av gymmet följt av middag och sedan ett snack med kudden. Däremellan försöker jag träffa så mycket vänner som möjligt, njuta av härliga fik och promenader.

Sista veckan har varit rysligt kallt inomhus. Det är psykisk tärande att frysa sådär dygnet runt. Jag sover fullt påklädd med dubbla tröjor, strumpor, täcke, filt, och ändå huttrar man av kyla. Det är inte kul alls. För den som inte vet detta redan, så är det sällan någon vidare isolering i Maltas lägenheter, därav typ samma inomhustemperatur som utomhustemperatur. Igår tyckte jag tamigtusan att det inte var någon skillnad att gå ut på morgonen, det var lika kallt inne som ute.

Det kan låta märkligt, men det tar verkligen psykiskt på mig. När man hittar en varm spot i soffan under en tjock filt och måste gå upp på toaletten eller vad som helst…så är det rätt jobbigt, för att jag börjar frysa något hemskt.

Oh well. Ett riktigt i-landsproblem, förstås.

Jag har också ansökt om semester och ska åka till Sverige 1 till 8 mars. Jag längtar! Ska bli så härligt att få träffa nära och kära. Som jag saknar <3

Lite bilder från sista tiden, håll till godo.

Jobbet bjöd på fantastiska semlor på Fettisdagen.

 

Blivit moster för tredje gången!

 

 

En fin kyrka i Gzira.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *