Att söka jobb

Jag har helt klart haft otur.
För det första vill jag säga att jag fick ett jobb på ett bettingföretag men när det sen skulle bekräftas i sista skedet så var dom tvugna att räkna om i hur trafiken såg ut och skulle se ut framöver. Dom kom fram till att det kommer behövas en kundtjänstagent som kan flytande Norska istället för Svenska då trycket på den Norska delen är högre.
Annars hade jag fått jobbet och jag står fört på listan när jobböppning kommer för Svensk ktj igen.Så jag fortsätter leta och den som vet om något finns kan gärna säga till då jag behöver jobb nu och helst igår.
För det andra har jag flyttat hit i helt fel tidpunkt. Det är högsäsong, inte så många söker personal och de jobb jag har på G börjar i slutet av Augusti/September.

Aja, sålänge växer mina små kryddor på balkongen, badar i havet när Filip kommit hem.
Ibland tar jag på mig Filips skjortor bara för att det luktar gott och sen myser jag vid en film.Småpysslar i lägenheten men sitter väldigt mycket och bara fördriver tiden på internet. Himla långtråkigt om jag ska vara ärlig och ibland känns det såhär.

MEN SEN
Så tänker jag, vafan. Lägg av och fokusera på det du har istället. Hur många tjejer kan går hemma och mysa i sin pojkväns skjorta och känna total trygghet? Somnar bredvid någon jag älskar högt över något annat varje natt och vi har så vi klarar oss tills jag får ett jobb. Efter min resa till Nya Zeeland och allt som hände där är jag ännu mer övertygad att allt löser sig, på ett sätt eller ett annat. Kanske inte på det sätt man ifrån början hade tänkt sig men tusan, det löser sig!Om man inte ger upp vill säga
Bild1: Marlborough Sounds Nya Zeeland Bild2: Idag, osminkad i älsklingens skjorta.
Det löser sig! Hakuna Matata

1 kommentar

  1. M   •  

    Precis, fokusera på rätt grejor, lägg inte energi på negativt tänkande! Det ger inget. You go!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *