Det är varmt att leva

Helt sjukt varmt.
Ibland undrar jag vad jag har gett mig in på, varför flyttade jag hit. Sen tittar jag mig omkring, ser Filips saker och kommer alltid fram till samma insikt. Jag älskar den killen.

Så då tänker jag ett steg till istället. Hur ska jag göra så att bo på Malta inte är som att bo i en ångbastu och några saker har jag fått funka förutom att dricka massor med kallt vatten.

tumblr_mqz8bz94Cy1qhy6c9o1_500

tumblr_mqz8bz94Cy1qhy6c9o2_400tumblr_mqz8bz94Cy1qhy6c9o3_400
tumblr_mqz8bz94Cy1qhy6c9o4_400tumblr_mqz8bz94Cy1qhy6c9o5_400
tumblr_mqz8bz94Cy1qhy6c9o6_500

Haha hittade denna bild ifrån pusheen på Tumblr och den var så himla söt att den blev inspirationen till detta inlägg. Dock skulle jag vilja lägga till lite:

  1.  Blomsprutan är din bästa vän, inte bara för blommorna utan även för dig själv. Fyll upp den med vatten, se till att du har en så fin dimma som möjligt när du sprutar med den. ENJOY. Ett splash i ansiktet, bröstkorgen, armarna och du är i himlen. en liten stund iallafall
    – Vatten överhuvudtaget är klockrent att svalka sig i. dock kan man inte gå och duscha hela tiden så att bara blöta ner underarmarna i kallt vatten är väldigt svalkande det oxå.
  2. Fixa en golvfläkt.(Precis som katten på bilden) Kan du sedan kombinera den med blomsprutan så är det helt underbart.
  3. ISGLASS! Jag har köpt isglass som man fryser in själv och kallar dom saftisar. Att köpa gräddglass på Malta är inte alls lika gott som hemma och det smälter på nolltid. Knappt någon svalka där alls.
    – Vill du inte äta glass för sockrets skull, frys in frukt! Vattenmelon är klockrent att frysa in och använda som substitut för isglass. Bra till sockersugna barn oxå för den delen!

Sist men inte minst, har du stora fönster så täck gärna dom då solen enkelt förvandlar ditt hem till ett växthus. När du gjort det är du fri att gå omkring hur avklädd du vill.

Resultat!
tumblr_mr24j98CSd1rgtkngo1_400

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *