Ditt föregående jag.

Har ett moment.
Sen efter jag övergav min läsrutin jag hade innan jag gick och la mig när jag köpte min första laptop så får jag ibland kvällar där jag bara känner totalt lugn i kroppen. Det är så svårt att förklara för jag är oftast lugn när det börjar det bli dags för kvällen, men det uppstår någon slags lugn sinnesstämning som verkligen sätter sig runt hela hjärtat. Aldrig får jag denna lugna känsla när jag är med någon annan i rummet utan det är någon slags självälskande känsla.
Bara jag med min musik, mina tankar och mina texter.

Vet att fler är såhär, nattfilosofi kallar vissa det men för mig är det mer en reboost.

Förut skrev jag så sjukt mycket i min dagbok men även det övergick sakta men säkert mer och mer till tangentbordsklickande meningar. Egentligen är det riktigt tråkigt att det blivit så och ibland skriver jag i min dagbok för han iallafall men sen kommer skrivkrampen och jag tappar alla tankar jag hade. Man tänker ju fortare n vad man skriver, eller så radiohar jag anpassat tänkandet till hastigheten jag knappar inte det på tangentbordet och hänger sen inte med när jag skriver för hand.
Oavsett så har jag ett moment och i lurarna var det nyss Lady Gagas nya låt ”Applause” som jag förövrigt totaldiggar, efter det Kelly Klarksson och nu Britney Spears ”Lucky”?
Spotify får spela låtarna hur den vill, radiofunktionen som finns är helt underbar och jag tror inte alla vet om den.

º För er som inte visste º
Klickar man där det på bilden är markerat så kommer man till Spotifys Radiodel. Här man kan basera låtvalen på Artist, År och Genre.

Med all denna musik som påminner om hur det var förut i gymnasiet och tankarna man hade på livet då så känns det sjukt bra att magkänslan säger
Stina, du är på helt rätt väg. GymnasieStina hade hoppat av lycka i hennes svarta hår vetandes att framtida versionen utan henne skulle få chansen att arbeta utomlands.


Fortsätter på spåret med viljan att göra framtida mig lycklig. Men den tanken i huvudet tänker jag innan det blir dags att sova göra min nya core-rutin.
På stengolv är det inte så himla kul men det går nog. Mattor får väl köpas eller så blir det gymkort! Att ha gått ifrån en cirkus och danstränande nörd till att sitta still utan träning veckor i sträck är på riktigt deprimerande. Varje dag jag går utan träning skämms jag lite över att kalla mig själv dansare och framförallt cirkusartist. Det är meningen att jag ska representera och det får bli ändring på det. Eventuell föreställning i Norrköping kommer sättas upp i början av December och blir det av kan jag inte vara ur form. *Shhh, hemlis hemlis*

Önskar alla en god natt och en trevlig helg ♥

1 kommentar

  1. M   •  

    Wiih! December va……..schhhhh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *