Djurpark i mitt sovrum

En snöleopard i mitt sovrum, hur normalt är det på en skala

En liten liten snöleopardunge i samma storlek som på bilden drömde jag att jag hade i mitt sovrum som jag delade med min lillasyster. I rummet fanns endast en våningssäng och även en förrymd varan. Som toppen på moset så hade vi även 13 st förrymda igelkottar som inte alls såg ut som vanliga igelkottar. Dom hade taggar som såg ut som en tallkotte men var en vanlig igelkott i övrigt. Jag antar att min drömmande hjärna tog namnet ”igelkott” lite för bokstavligt.

Av någon ologisk anledning så är vi plötsligt ute i skogen med alla djuren utom snöleoparden. Alla djur skulle minsann förvaras i et stort tält som vad allt för liten för den svällande luftmadrassen vi tryckt in där som petade ut tältet på kanterna så det såg ut som ett tefat istället.
Varanen bet mig när fast jag höll fast i både kropp och huvudet så den kastade jag iväg i ren skräck in i tältet. Igelkottarna rullade omkring på luftmadrassen och försvann utmed sidorna.
Ingen ordning på något före dess att min morbror kom och hjälpta till så han kunde ta djuren till Kolmården (där han jobbade back in the days)

Helt sjukt,varanen var vit och inte grön när han hittade den under hela tältet och den slemmade en massa ifrån munnen. Han sa det var överhettning, igelkottarna var överallt med fick inte plats i burkarna vi hade till dom.
Ni vet hur otympligt det är att förvara tallkottar utan att dom rullar omkring. försök förvara tallkottar med ben! DET GÅR INTE.

Förutom detta drömde jag även om Lucia i kyrkan vi alltid hade stora luciakonserter med min musikklass ifrån grundskolan. Folk leviterade upp i taket dock så jag vet inte vad det var för konstigt metafor i det men KONSTIGT var det helt klart.

Nu ska jag sluta drömma och börja dagen med att prata med Kim som sitter hemma och är jättesjuk med magkramp. Stackars skrutt, önskar jag kunde vara hemma och peta i henne kladdkaka ♥
Men jag får nöja mig med skype och gamla bilder sen gymnasietiden ~
Gräspinnewaves

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *