Från regn till åska

Inatt hade jag jättesvårt att somna och allt jag kunde tänka på var alla hemma. alla saker jag missat hemma, hur BRA allt är hemma och att jag vill åka hem till Sverige.
Hemlängtan i massiv dunderexplosion och massa massa tvivel helt enkelt.
Varför är jag här, varför bor vi här. Varför kunde inte bara vara nöjd med det jag hade hemma för just nu är det så sjukt underbart att titta tillbaka på att jag fortfarande vill vara mitt i det.
Lyssna på hög musik och laga mat i Filips kök. Åka på cirkusträningar med PyromaniArt och träffa mina vänner när jag vill. Äta söndagsmiddag med föräldrarna och fika i mängder.Jag blev så upprörd att jag började gråta av hemlängtan och var tvungen att skriva till Mamma att jag saknade henne.Sen somnade jag och vaknade till meddelandet på Facebook ifrån min mor
”Lilla hjärtat! Men jag kommer ned till dig nästa vecka. Jag kommer på torsdag och åker hem på söndag. Blir de bra?”
Varpå jag tror att hon skojjar då det vore för bra att vara sant.
”Jag skojjar inte, jag har redan bokat!”

Och sen började jag böla, mamma grät och nu kommer hon hit nästa vecka. Som om dagen inte kunde börja bättre så ÅSKAR DET! Älskade åska vad jag har saknat dig oxå ♥

6 kommentarer

 1. Stina Gustafsson   •     Author

  Hej Linda.
  Jag tror att om man har en familj och ett nära band med dom så kommer man tveklöst sakna ihjäl sig när man åker. Man hittar sig själv väldigt mycket dock och jag har insett att jag är en person som är väldigt hemmavan så att säga.
  Ska ni flytta så tänk absolut igenom det en extra gång, jag vet MASSOR som STORMTRIVS på Malta så bara för att jag inte känner 100% för det just nu betyder det absolut inte att det inte kommer kännas så för dig.
  Det är nära hem ändå (jag bodde i nya zeeland förut) och tror en del till varför jag inte trivs är oxå att jag inte har något jobb än då jag flyttade hit mitt i högsäsongen.
  Sen så är min mamma som min bästa vän oxå så att jag saknar henne lite extra mycket är ju inte så konstigt.
  Hoppas ni har det fint hemma i Sverige och tveka inte att höra av dig om det är något du undrar 🙂

 2. Linda   •  

  Förstår hur du känner, va kul att din mamma kommer ner!

  Jag är 26 år och har med min sambo tänkt att lämna vårt trygga liv i Sverige för att få bättre livskvalite på Malta. Men när jag läste detta börjar jag tänka om……

 3. M   •  

  Sånt skojar man inte om!

 4. Skalman   •  

  Och jag kommer i oktober, lagom tills du fyller år <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *