Hej hej hallå!

Jag har haft en blogg (Stinasbubbla.blogg.se) som kommer övergå till denna och jag började med den när jag jag kom hit till ön efter mina två månader i Nya Zeeland.

Har fått äran att vara bloggare på Allt om Malta och jag tänte börja med en introduktion utav mig själv som är lite längre än den som kommer vara under min profilbild osv.

Here we go!
Jag är ifrån Östergötland och har hela mitt liv varit väldigt aktiv fysiskt. Började träna på Norsholms Ungdomscirkus (Numera Norrköpings Ungdomscirkus) redan när jag var 6. Tränade upp till 9 timmar i veckan på olika discipliner tills jag började gymnasiet.
Gymnasielinjen jag gick vad Scen och Musikal där jag stormtrivdes och även hittade dansen som nu oxå är en lika stor del av mitt liv som Cirkusen är.

Gymnasiet är en tid där de flesta hittar sig själva och saker händer (bra som dåliga) hit och dit så jag lämnar det med att säga att jag gick ut med bra betyg på min studentdag!
Vid denna tid har jag jobbat en hel del med att uppträda professionellt med Eldshower vid sidan av jobb och skola.
I den riktingen fortsatte det och jag blev officiell medlem i gruppen PyromaniArt 2011. Flyttade hemifrån i April 2012 när jag var 19 och har stått på egna fötter sen dess! Jobbade ett år som kundsupport med sidojobb som servitris och Eldjobben fortsatte såklart!

Efter en kaotisk höst rent känslomässigt tack vare att något som jag inte alls vill kalla ett sunt ”förhållande” togs till sin spets och avslutades efter 3 års berg och dalbana, bestämde jag mig för att flytta till Nya Zeeland och jobba som Au Pair. (Hej världens längsta mening) Kärlek för min del kunde kasta sig ut genom väggen och självdö, den fanns inte i min världsbild och jag skulle säkert leva ensam hela mitt liv. Vi har alla varit där.
-Ha inte hemliga förhållanden, inte på något sätt. Det är idiotiskt och man är värd så mycket mer-
Plus att det gör ont, onödigt ont.

I slutet av November var det bestämt att jag skulle flytta i mars och att allt som varit dåligt denna höst skulle vara som bortblåst tack vare den flytten.
SJÄLVKLART, SJÄÄÄLVKLART så händer det mest osannolika som någonsin skulle kunna hända och jag träffar i December Filip. Jag kan inte beskriva det bättre än ”The love of my Life” och vi blev tillsammans i början av Januari

Det sagt så åkte jag iallafall till Nya Zeeland, kom till en familj som inte alls var redo att ha någon ny i deras liv och jag blev utstött. Längtade hem och saknade Filip så att det inte gick längre. Jag avslutade min tid där då jag och familjen märkte att det inte fungerade. Stannade en månad extra för att bara se det fantastiska land jag faktiskt var i och sen satte jag mig på planet till Malta.

NZ3
NZ2
NZ1

Så här är jag nu! Bor här för att Filip flyttade hit för jobb under tiden jag var i Nz och jag måste säga att det är en fin liten ö vi bor på.

3 kommentarer

  1. Stina   •     Author

    Tack! Och ja, det är inget jag tänker ändra på 🙂
    Finaste Moster! 🙂

  2. Elsie Andersson   •  

    Som vanligt skriver du öppet, ärligt o intressant! Världens bästa Stina!!

  3. Anonym   •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *