TGIF

Thank GOD it’s friday!

Inatt vaknade jag av att älsklingen pratade i sömnen igen, sist pratade han om att termosar och att Vidar hade ett hus. Inser snart att jag skulle vilja installera en mikrofon bredvid hans sida av sängen.
Han vände sig iallafall hastigt om och utbrast:
– slmeeemseeel.. *mummel*
*tyst några sekunder*
– Stina! Uuuääh det är slemmigt, slem. Klibbigt, spring! Spriiing!!! *viftar huvudet från sida till sida och sträcker sen ut armarna och kramar om mig hårt*

Helt underbart, kunde inte sluta fnissa.
Sen puttade han bort mig och sa
– ingen kaka.

Han har såklart inget minne utav detta men haha jag tycker det är lika roligt varje gång det händer. Även fast han kanske blir jagad av slemmiga moster i sina drömmar.

Det åt sidan så är det enda av isntesses om hänt idag är att jag haft jobbintervju vilket gick bra och en liten kort kille har kommit och hämtat vår Tv. Varför?
Den är trasig och har varit sen vi flyttade in så den är på lagning så vi kan koppla datorerna och Wii U dit sen! Föruton detta är jag sjukt taggad på denna helgen! Just nu är Filip lite sjuk men lite ingefärste med honung och citron borde sända honom i sätt riktning så att han är frisk tills på söndag. Därför på söndag ska vi på båtparty! Lär fota massor och uppdatera om min upplevelse där då jag aldrig varit på båtparty förut.

Vi får se hur det går och tills vidare önskar jag er alla en härlig helg så får vi se om jag rekomenderar båtpartyn till er alla efter helgen är slut! Jag ska ta och chilla med Catching Fire som jag ännu inte läst ut och sen baka kladdkaka!

Ciao!

2 kommentarer

  1. Stina Gustafsson   •     Author

    Grymt isf! Jag googlade och fick fram en sida på föregående års medeltemperaturer så det var den infon jag gick på 🙂

  2. Lisa   •  

    Såg på allt om Malta att du skrev att temp. I oktober är 17-24 grader. Nej nej stämmer inte. Det är lätt 25-30 grader. Underbart!! Maj halva juni och sep, okt o nov är helt underbara på Malta. Så perfekt!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *