Vart tar tiden vägen?

Wow denna veckan har gått fort. Vaknade halt övertygad om att det var onsdag idag varpå jag sedan fick inse att det faktiskt är fredag. När vi ändå är på det ämnet att tiden går brutalt fort så tycker jag att det känns helt sjukt att det redan är Augusti! Men jag får nog den känslan varje år när över halva året gått, speciellt nu när jag och Filip firade 7 månader tillsammans igår

Underbart, jag spenderade dagen till att städa lite i lägenheten, fixa mat och efterrätt samt duka till han kom hem.
Jag gjorde Lax och Spenatpaj som han bett mig göra senaste veckorna. Slängde i mozzarella och serverade ihop med en citronklyfta. Lätt, enkelt och GOTT!
Recept här!

Paj

Efterrätt blev chokladmousse med laktriskross. Det finns inte sån choklad här på Malta utan jag tog med mig det ifrån Sverige när jag var hemma en sväng för några veckor sedan. Marabou med saltlakrits är helt gudomligt gott, speciellt som dessert! Men det funkar lika bra med vanlig choklad och lakritspulver ifrån närmaste välsorterade tebutik, alternativt Hockeypulver!

Vi drack även vår flaska rosévin vi köpte på vinfestivalen i Valetta för några veckor sedan som är helt underbart! Efter det var det kikade vi lite på Burn Notice i soffan och var det dags att knyta sig!
En riktigt mysig kväll helt enkelt!
paj2

Idag som jag nu vet är fredag är vi inomhus dock och Filip har ont i magen vilket inte alls är kul. Har haft svårt att sova hela kvällen, vänt och vridit på sig fram och tillbaka. Ingen av oss sov alls bra inatt så det blir en lugn dag borta ifrån hettan.

Imorgon är det helg, då får vi se vad som händer!
Hej sålänge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *