Vi flyttar tillbaka

Det har inte varit hög aktivitet här på senaste tiden och det är jag medveten om. Jag har haft semester i Turkiet och haft vänner och familj över här på Malta de senaste två veckorna.

Vi har kommit till beslutet att flytta tillbaka till Sverige igen och med det så har det inte varit så peppande att skriva på min Maltablogg då jag inte kommer att fortsätta med den på Malta efter sista oktober.

Den tiden som är kvar här ska vi snorkla och bada så mycket vi bara kan i det härliga vädret som fortfarande ligger som en varm handduk över ön. Sista Oktober är det dags att åka hem och mysa bland höstlöven igen, tända öppen brasa, dricka varm mintchoklad samt ta en sen fika på stan med vänner.

Jag har föreställning i Kulturkammaren i Norrköping den 8:de December att träna inför samt andra eldshower att medverka i. Det funkade helt enkelt inte att bo på en ö där det man brinner för inte finns. Dansen finns inte här på samma sätt som hemma och även fast jag antagligen inte kommer gå kurser så samma ställe jag gjort förut så kommer jag fortsätta med dansen på annat sätt. Har höga förväntningar på Dans Akademien bland annat som öppnat i Norrköping och jag kommer även kunna ta tag i egen träning när självdisciplinen infinner sig.

Med det sagt så får vi se hur mycket jag bloggar här mer. Ska nog iallafall skriva ett inlägg om Mdina då jag varit där två gånger nu och varmt kan rekommendera alla som åker till Malta att åka dit. Tills vidare önskar jag alla en trevlig dag vara sig det är i maltavärme eller i krispig höstkyla♥

1 kommentar

  1. Johanna   •  

    Vad synd att ni ska flytta hem Stina! Hoppas ni haft några bra månader på Malta och jag önskar dig lycka till i framtiden 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *