Ytterligare en varm dag

38 grader..
Söker man på google efter väder på Malta så står det 34 grader, söker man på Sliema så är det däremot en annan femma. Här är det minsann 4 grader varmare och hur tusan kommer det sig undrar jag då när Malta är som en ärta i havet?!

Det sagt så gick jag på en arbetsintervju idag som låg i distriktet Pietá

En promenad på ungefär 40 minuter när man aldrig gått vägen förut då man måste kolla riktmärken osv. Att gå fel i Malta är alderless för enkelt.
TIPS: Om du tror att du kommer gå en genväg, gå INTE den!!! 2 gånger av 3 så är det återvändsgränd, sväng åt helt fel håll och sen vet du knappt vart du är alls…

Jag har lärt mig utav mina misstag och gick raka vägen en timma innan intervjun skulle starta. Kom tid allderles för tidigt men knackade på ändå då jag var helt värmeslagen. Tänkte att jagkan sitta och vänta på att intervjun ska börja och samtidigt svalka av mig lite innomhus. Så blev inte fallet utan vi tog intervjun på en gång, jag svettig och varm ifrån promenaden i 38 graders hetta med solen rakt uppifrån.
Tror det gick bra! HOPPAS DET, jag vill verkligen jobba inom betting och igaming. Håller alla tummar och tår!

När jag väl kom hem sen fick jag damp över hur grusigt det blir på golvet, sandkorn ÖVERALLT!
Soppen fram, damsugaren nästa och sen när jag ändå inte kände att det var rent fyllde jag upp en balja med vatten och rengöringsmedel. vad gjorde jag sen? Jo, handskurade köket mina damer och herrar.
Lägenheten vi har är inte utrustad med en mopp utan vara med en vattenskrapa. Fint, utan avlopp i golvet som i storkök blir det helt patetiskt att slira omkring med dock. Kan inte riktigt dumpa en hink på golvet och sen skyffla in allt under soffan så att det inte syns.

Det är helt klart rent nu och älskling om du läser detta. Så dricken jag upp det sista ut colan nu. Därför det är jag värd♥

1 kommentar

  1. Morfar   •  

    varmt här också men 38grader,pust å flämt!Har bokat ballongfärd över sthlm,spännande!kramar från morfar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *